Agencija za prevođenje

Court interpreters and translators

Sudski tumači i prevoditelji

Language Translation Agency

 
 
 
   

SIMULTANO I KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE

SIMULTANO PREVOĐENJE

Naši stručni, visoko profesionalni prevoditelji će vam pomoći u što uspješnijem održavanju vaših kongresa, seminara, simpozija, videokonferencija, radionica te ostalih raznih sastanaka. Kod simultanog prevođenja prevoditelji su smješteni u posebno opremljene kabine, a sudionici skupa pomoću slušalica slušaju simultani prijevod na svoj jezik. Potrebnu opremu (kabine, slušalice, mikrofone, tehničku opremu, stručne osobe za kontrolu cjelokupne opreme) BEKOS d.o.o. vam također može osigurati.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE

Konsekutivno prevođenje obično se izvodi za manju skupinu sudionika na raznim poslovnim sastancima. Konsekutivni tumač prevodi sadržaj govora na ciljani jezik za vrijeme stanke u izlaganju govornika.

Chuchotage (šaptano prevođenje)

Vrsta prevođenja prikladna za manji broj osoba. Prevoditelj mora biti blizu osobama kojima je prijevod potreban i prevodi istodobno s izlaganjem govornika, no gotovo neprimjetno šaputanjem.
Profesionalnost i iskustvo naših prevoditelja pomoći će u uspješnom organiziranju vaših poslovnih skupova. Povjerljivost i čuvanje poslovne tajne je zajamčeno.